L’Hospital Residència Sant Camil, pertanyent al Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG), precisa incorporar un metge/ssa especialista en cardiologia per ampliació de l’equip actual.

El Servei de Cardiologia està format per 5 cardiòlegs i s’encarrega de la planta d’hospitalització específica, interconsulta a UCI, consulta externa de cardiologia, exploracions complementàries (ecocardiografia transtoràcica/transesofàgica/estrés, ergometría, Holter ECG), implant de marcapassos i resta de tècniques pròpies de l’especialitat en un hospital de nivell 2.

Requisits: 

  • Titulació via MIR o homologació/reconeixement pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat d’Espanya.
  • Es valorarà l’experiència prèvia com a cardiòleg clínic i el domini de les diferents tècniques de cardiologia no invasiva.

S’ofereix:

  • Contractació laboral indefinida amb dedicació al 100% (1688 hores).
  • Formació continuada i específica de l’especialitat.
  • Les retribucions a percebre seran les vigents al CSAPG de conformitat amb la normativa Conveni SISCAT i pactes de millora del centre de treball.

Podeu presentar la sol·licitud per correu electrònic a rhseleccio@csg.cat adjuntant el currículum i la documentació acreditativa o omplint el formulari del web corporatiu: https://www.csg.cat/professionals/treballa-amb-nosaltres/oferta-publica/

Contacte: Joaquín Pérez

Telèfon: 938 960 025

Email: jperez@csg.cat