El conveni amb Pilates Tarraco by Airedeterra permetrà a la col·legiació gaudir de descomptes en la pràctica de l’Autèntic Mètode Pilates.

Des del Col·legi de Metges de Tarragona continuem treballant en la millora dels serveis que s’ofereixen a la col·legiació, però també, en ampliar-los.

En aquest cas hem signat un acord de col·laboració amb l’empresa Pilates Tarraco by Airedeterra (Rambla Nova, 25, 43003, Tarragona) que permetrà als  nostres col·legiats i als seus familiars gaudir de descomptes en la pràctica d’aquesta disciplina.

En què consisteix l’acord?

La primera classe d’Autèntic Mètode Pilates té un descompte del 50% per als nostres col·legiats i un 30% per als seus familiars directes. En aquesta sessió es fa una valoració inicial per determinar el programa de condicionament físic i entrenament més adient en funció de l’estat general de salut de l’usuari, la seva condició física, la seva motivació, etc. S’efectuarà de manera individual per tal de realitzar un bon assessorament tècnic respecte possibles modalitats de servei.

Les successives sessions que es vulguin fer tindran un descompte del 10% tant per a col·legiats com per a familiars durant el primer any. A partir del segon any, el descompte serà d’un 5%.

A més, Pilates Tarraco vol tenir un detall amb vosaltres i us ha preparat un regal de benvinguda ben especial. Es tracta d’una CLASSE DUET PILATES REFORMER gratuïta; una sessió per a dues persones (independentment de si són o no parella) en l’aparell principal del Mètode Pilates.

Important:

  • Les inscripcions per a la classe duet es podran fer fins el 31 d’octubre 2022.
  • La pràctica es podrà realitzar fins el 31 de desembre 2022, però caldrà programar dia i hora amb Pilates Tarraco.

T’interessa?

Doncs tan sols cal que et posis en contacte amb Airedeterra per correu o per telèfon i fer la teva reserva:

Sobre Pilates Tarraco by Airedeterra

AIREDETERRA és un projecte compromès amb l’educació física, la promoció de la salut integral i el benestar psico-social. L’empresa, creada per Raïssa Janer el 2014, té com a centre principal l’estudi PILATES TARRACO ubicat a la Rambla Nova de Tarragona, on s’ensenya i es preserva l’Autèntic Mètode Pilates: un sistema únic i genuí de condicionament físic creat per Joseph H. Pilates a principis del segle XX. A PILATES TARRACO s’ofereixen classes personalitzades per tal d’aplicar el protocol de moviment més adequat per a cada persona i es treballa amb l’equip específic d’aparells dissenyats per la correcta pràctica del Mètode.