Funcions: Integració en equip polivalent de 25 adjunts, treball inter-disciplinari, possibles rotacions entre serveis, ambient de treball positiu. A part de ser un hospital conegut en l’àmbit de la geriatria, és una oportunitat per incrementar formació en geriatria per a metges de medicina familiar i comunitària o medicina interna, útil en futur per aplicar en qualsevol entorn assistencial.

Requisits:

  • Formació requerida.
  • Llicenciatura o Grau en Medicina i Cirurgia.
  • Especialitat en Geriatria, Medicina Interna o Medicina familiar i comunitària.

Competències/Habilitats: Treball en equip, organització i planificació, adaptabilitat, habilitats comunicatives i empatia.

Oferim:

  • Una plaça de metge/ssa adjunt/a per ampliació d’activitat, temps complert, contracte interí indefinit, condicions SISCAT, 8-16 h, flexibilitat per conciliació, número de guàrdies limitat. Prioritzem especialistes en geriatria, m. familiar, m. interna o altres especialitats mèdiques.
  • Contracte a jornada completa d’interinitat sense temporalitat, fins a resolució de convocatòria. Incorporació immediata. Horari: 8-16 h, guàrdies opcionals. Retribució segons el II Conveni de la SISCAT.

Contacte: Belén Rodríguez

Telèfon: 932 594 033

Email: seleccio@perevirgili.cat

Arxiu PDF amb tota la informació