Entitat / Proveïdor / Empresa - Entidad / Proveedor / Empresa

Consorci Sanitari de Terrassa

CIF

Q5856145G

Persona responsable de l'oferta - Persona responsable de la oferta

Albert Flores

Email

seleccio@cst.cat

Telèfon de contacte - Teléfono de contacto

937003600

Especialitat - Especialidad

Psiquiatria

Àmbit geogràfic - Ámbito geográfico

Terrassa, Barcelona

Funcions - Funciones

Loc de treball personal mèdic especialista en Psiquiatria per al CAS Rubí Centre d’Atenció i Seguiment
Possibilitat d’adaptar les funcions i responsabilitats encomanades, en funció del perfil i els interessos de la persona candidata

Requisits - Requisitos

• Estar en possessió de la titulació superior universitària de llicenciatura o de grau universitari superior de Medicina i el d’especialitat en Psiquiatria, en el moment de la contractació.
• Tenir nacionalitat espanyola o la de qualsevol altre dels estats membres de la Unió Europea, o d’estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits a la Unió Europea i ratificats per l’Estat Espanyol, els sigui aplicable la lliure circulació de persones treballadores; en els termes que aquesta es troba definida en el Tractat constitutiu de la Unió Europea.
• En el cas de persones ciutadanes de països diferents als que formen part de la Unió Europea, hauran d’aportar el permís de treball i residència d’acord amb la normativa vigent així com la resta d’autoritzacions específiques que li afectin segons el cas.
• Compliment al que s’estableixi legalment en matèria d’incompatibilitats en el cas que presti serveis en un altre lloc de treball públic o privat (Llei 21/1987, de 26 de novembre, d’incompatibilitats de Catalunya).
• Disposar de les titulacions acadèmiques oficials (general i d’especialista) i, de no ser espanyoles, degudament homologades per exercir a l’Estat Espanyol.
• És imprescindible que la persona seleccionada estigui inscrita al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona en el moment de la seva contractació.
• Visió global i coneixement del sistema sanitari públic català.
• Coneixement parlat i escrit de les dues llengües oficials de Catalunya.

Condicions - Condiciones

S’ofereix:
– Incorporació immediata.
– Jornada completa (1688 hores anuals).
– Accés al sistema de desenvolupament professional.
– Formació continuada i actualització professional.
– Possibilitat d’incorporar-se a l’equip de guàrdies de psiquiatria del CST, la incorporació als diversos grups d’investigació del CST i la participació en tasques docents de pregrau i postgrau.
– Possibilitat d’adaptar les funcions i responsabilitats encomanades, en funció del perfil i els interessos de la persona candidata.