Espai de compra venda del COMT

Vols vendre un aparell mèdic i no saps com fer-ho? Necessites un espai per a posar en marxa la teva consulta? El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona posa a disposició de la col·legiació aquest espai de compra venda de material i lloguer d’espais. 

Omple tots els camps obligatoris i, en breu, ho publicarem.

Recorda que les ofertes es poden penjar tant en català com en castellà.

1 Step 1
Dades contacte - Datos contacto
Material

L’apartat de compra venda del COMT és un servei gratuït orientat als col·legiats que busquen vendre o llogar material/immobles o, pel contrari, necesiten material o un espai on poder exercir. El seu funcionament es basa en la publicació dels anuncis remesos per metges col·legiats o societats professionals registrades al COMT, amb la possibilitat de consulta per part dels col·legiats perquè aquests s’hi adrecin directament.

És la voluntat del COMT facilitar i millorar el contacte entre l’oferta i la demanda de material o immobles dels metges col·legiats i societats professionals registrades en aquesta Institució. El COMT no es fa responsable, en cap cas, de les condicions ofertades, ni de l'efectiu compliment de les mateixes. El COMT es reserva el dret a no publicar aquelles ofertes que pugui considerar que contravenen la legislació, així com per tota aquella altra causa justificada.


El apartado de compra venta del COMT es un servicio gratuito orientado a los colegiados que buscan vender o alquilar material/inmuebles o, por el contrario, necesitan material o un espacio donde poder ejercer. Su funcionamiento se basa en la publicación de los anuncios remitidos por médicos colegiados o sociedades profesionales registradas en el COMT, con la posibilidad de consulta por parte de los colegiados para que estos se dirijan directamente.

Es la voluntad del COMT facilitar y mejorar el contacto entre la oferta y la demanda de material o inmuebles de los médicos colegiados y sociedades profesionales registradas en esta Institución. El COMT no se hace responsable, en ningún caso, de las condiciones ofertadas, ni del efectivo cumplimiento de las mismas. El COMT se reserva el derecho a no publicar aquellas ofertas que pueda considerar que contravienen la legislación, así como por toda aquella otra causa justificada.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder