El COMT, en la seva qualitat de Col·laborador Extern de Medicorasse, corredoria d’assegurances especialitzada en assegurances per al sector sanitari , dona accés als col·legiats a una àmplia oferta asseguradora.

El nostre compromís és proporcionar als col·legiats cobertura asseguradora integral adaptada als riscos i necessitats del moment, en l’àmbit professional, personal i familiar.

Servei Assegurador del COMT: professionals al servei de professionals

Avantatges per als col·legiats del COMT:

També pots fer una anàlisis dels
teus riscos personals online.

Amb la nostra eina digital Brokermed avalua el teu grau de protecció actual en funció de la teva situació i necessitats individuals, i proporciona un pla personalitzat amb recomanacions per a una protecció integral.

Informa-te’n sense compromís

El COMT actua com a col·laborador extern de Medicorasse, Correduría de seguros del CMB S.A.U. NIF A-59498220. Domicili social: Pg Bonanova 47, 08017 Barcelona. Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al tom 20624, foli 211, full número B-10481, inscripció 1a, amb clau DGSFP J0928. Pòlissa de Responsabilitat Civil i capacitat financera d’acord amb l’art. 157 del RDL 3/2020, de 4 de febrer, de transposició de la Directiva (UE) 2016/97, sobre la distribució d’assegurances