Què fem al Col·legi?

Potser una de les preguntes que més ens hem fet és la de: què fa el Col·legi de Metges de Tarragona? Doncs, més enllà de ser la Institució que aglutina a metgesses i metges de la província de Tarragona, el COMT és molt més.

  • El COMT som compromís amb els nostres col·legiats i amb la professió. Compromís amb els drets dels metges, amb la formació de qualitat i amb la tecnologia, cosa que millora els coneixements, l’exercici i la vida dels nostres professionals.

  • El COMT som representació i lideratge institucional. Som l’enllaç entre el metge i la societat. Treballem amb les institucions socials i polítiques del territori per aconseguir sinergies que permetin millorar la qualitat de vida de la ciutadania, dels més vulnerables així com la dels nostres col·legiats.

  • El COMT som treball. Volem elevar al màxim la qualitat assistencial i aconseguir una medicina de proximitat. Treballem per aconseguir una gestió eficient i responsable d’una Institució que representa més de 3.600 professionals en tota la província.

  • El COMT som responsabilitat. Vetllem per la bona praxi mèdica perquè no podem oblidar que, el pacient, és el principal eix de la nostra professió.

Per tot això i molt més, benvinguts al COMT!

La casa dels metges de la província de Tarragona