El Col·legi de Metges de Tarragona i el market place Doctoralia han tancat un acord  que permet treballar en l’impuls de la visibilitat i la formació digital dels professionals mèdics.  A través d’aquesta aliança, Doctoralia, que compta actualment en la seva plataforma amb 130,000 professionals mèdics a Espanya de més de 50 especialitats diferents, incorporarà a aquells membres del COMT que ho desitgin a la seva plataforma

A més, beneficiarà a tots els membres del COMT amb un 10% de descompte en la seva filiació Premium, que inclou solucions que ajuden els especialistes a millorar la seva reputació, gestionar els seus serveis, i reduir el absentisme.

Així mateix, el COMT integrarà un directori personalitzat de professionals sanitaris de Doctoralia dins de la seva pàgina web. D’aquesta manera, els usuaris que visitin el portal del Col·legi de Metges de Tarragona tindran accés a un directori d’experts del col·legi que disposin d’un perfil registrat a Doctoralia. Gràcies a això, els pacients podran beneficiar-se d’altres serveis com la reserva de cita en línia, l’enviament de missatges a l’especialista, o la consulta d’opinions d’altres pacients.