– El Dr. Castells ha exercit el càrrec de tresorer en Mutual Mèdica des de 2016. La seva trajectòria en l’entitat durant dotze anys ha estat clau per a ocupar aquest nou càrrec de president.
– El Dr. Lluís A. Morales, qui ha ocupat la presidència fins ara, ha estat nomenat president d’honor en reconeixement a la seva destacada contribució a l’entitat.

El procés de renovació de càrrecs del Consell d’Administració de Mutual Médica, resultant dels nomenaments durant l’Assemblea General de mutualistes celebrada el passat 27 de juny, ha conclòs amb la designació per la seva part del nou president de la mutualitat dels metges. Així, el 9 de juliol, el Dr. Lluís Castells va assumir el càrrec de president de Mutual Mèdica, després de dotze anys formant part del Consell d’Administració, dels quals vuit han estat exercint com a tresorer de l’entitat.

Lluís Castells Fusté és doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i especialista en Medicina Interna i Hepatologia. Actualment, és cap de secció de Medicina Interna -Trasplantament Hepàtic a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona i professor associat de Medicina en la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva carrera està marcada per la seva participació en múltiples assajos clínics i la publicació de nombrosos articles en revistes indexades nacionals i internacionals, a més de la seva participació en diverses jornades de formació, conferències, cursos i seminaris, tant en l’àmbit nacional com internacional.

“Des de la meva incorporació en el Consell d’Administració en 2012, sota la presidència del Dr. Nolasc Acarín i posteriorment la del Dr. Luis Morales, he pogut adquirir una àmplia experiència del funcionament de l’entitat i constatar l’excel·lent labor realitzada, així com contribuir a l’èxit de Mutual Metgessa durant aquests anys”, afirma el Dr. Castells.
Entre els reptes de futur, el Dr. Castells destaca continuar amb la innovació i la transformació digital de l’entitat amb el propòsit de donar resposta als nous desafiaments que la medicina avançada pugui plantejar i anticipar-se, així, a les necessitats de tot el col·lectiu. Assegura que continuarà treballant per a garantir la tranquil·litat i benestar dels metges en les diferents etapes de la seva vida, buscant sempre millores que assegurin aquests objectius, promovent la sostenibilitat i l’economia col·laborativa en benefici de tots.

A més, el Dr. Castells agraeix profundament al fins ara president, el Dr. Morals, i a l’equip humà de Mutual Mèdica la seva labor i compromís, i confia que, amb el seu suport, es continuarà construint una mutualitat forta i compromesa amb el benestar de tots els metges. “Treballarem amb entusiasme, compromís i visió, assegurant que la nostra entitat continuï sent solvent i s’adapti als desafiaments del segle XXI”.

Paral·lelament, el Dr. Lluís A. Morales ha estat designat president d’honor en reconeixement a la seva destacada contribució després de vuit anys presidint l’entitat. Per part seva, posa en valor el treball realitzat per a transformar l’entitat i adaptar-la a les necessitats dels mutualistes a cada moment. “La transformació digital ha estat un dels nostres principals assoliments, millorant significativament els serveis i cobertures de l’entitat. També hem consolidat la Fundació Mutual Mèdica, que vela de manera altruista pel benestar integral del professional mèdic”. I recorda els valors de Mutual Mèdica, sempre posant al metge en el centre de la seva activitat i acompanyant-lo en totes les etapes de la seva vida.

Així mateix, han estat proclamats consellers electius per un període de quatre anys els set candidats presentats en la passada Assemblea General, els doctors Santiago *Aguadé, Alejandro Andreu, Luís Elías Castro, José Ignacio Catalán, M. Dolores Gómez, M. Teresa Maristany i Miguel Zabalza.