Des del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona i la Fundació Antonius Musa, t’informem que s’ha signat un acord amb l’Acadèmia d’Anglès “Oxford House Idiomas” del Vendrell amb l’objectiu de continuar oferint formació en idiomes pels col·legiats i col·legiades amb descomptes exclusius pel nostre col·lectiu.

Els interessats han de conèixer la següent informació:

Per informar-se, inscriure’s i/o resoldre qualsevol dubte, us heu de dirigir directament a l’Acadèmia Oxford House Idiomas (elvendrell@oxfordhouseidiomas.com – 977 66 54 42 ) del Vendrell.

Les classes s’impartiran en les instal·lacions de l’Acadèmia ubicada a carretera de Valls, 24, el Vendrell.

La matrícula és gratuïta. Els cursos són de durada trimestral i es realitzaran en grups reduïts atenent les necessitats dels col·legiats. S’impartiran durant 2 dies a la setmana  i les classes tindran una durada de 1.5 hores

L’horari, que s’establirà en funció de les preferències i necessitats dels assistents, és el següent:

  • Matins: Dilluns i dimecres de 09.30 a 11.00 o d’11.00 a 12.30 hores
  • Tardes: Dilluns i dimecres o dimarts i dijous de 19.50 a 21.20 hores

Cursos personalitzats amb professors nivell natiu, qualificats i experimentats.

A l’inici de curs l’acadèmia proporciona als alumnes (de manera completament gratuïta) una prova de nivell oficial que permet determinar el nivell exacte en matèria anglesa.

Preparació per a exàmens oficials. Oxford House Idiomas també fa preparació per a exàmens de Cambridge (EOI, TOEIC o TOEFL)

Preu exclusiu pels col·legiats:

El cost total del curs complet és de 780 €/alumne. SI és vol pagar trimestralment el preu és de 260 € (setembre, desembre i abril) i si es vol fer mensualment, la quantitat a abonar és de 78 € (10 quotes de setembre a juny). 

Pack familiar. Els més petits de la casa també poden aprendre anglès! Si són familiars directes i són alumnes de primària, el curs de 64 hores en total i amb un horari de 17.10 a 18.10 hores dilluns i dimecres o bé dimarts o dijous, té un preu de 500 €. Per a la resta de familiars, s’estableix un descompte de 90 € sobre el preu del curs normal. 

Si es vol pagar d’un sol cop, el preu és de 500 € anuals, si es vol fer trimestralment, el preu és de 166.66 € (setembre, desembre i abril) i si es vol pagar cada mes, el preu és de 50 € (10 quotes de setembre a juny).

Per la vostra informació, aquest curs té un preu total per trimestre de 920 €.

El control d’assistència trimestral es farà mitjançant unm correu de l’Acadèmia  d’Anglès certificant el nivell d’assistència dels alumnes col·legiats al COMT.

Per a més informació i/o inscripcions, podeu adreçar-vos directament a l’ Acadèmia Oxford House Idiomas mitjançant aquests canals: