13 i 14 de desembre de 2022 – Auditori Col·legi de Farmacèutics de Tarragona

Curs d’actualització de temes rellevants i controvertits de la Trombosi i l’Autoimmunitat. Dirigit a metges de diferents especialitats mèdico-quirúrgiques i Metges d’Atenció Primària

Dia: 13 i 14 de desembre

Lloc: Auditori COFT

Duració: 08 hores presencial

La Unitat de Malalties Autoimmunes Sistèmiques de l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII (HUJXXIII), acreditada pel Grup Espanyol de Malalties Autoimmunes Sistèmiques (GEAS) conjuntament amb el grup de treball de malaltia tromboembòlica venosa (MTV) de l’HUJXXIII organitzen una nova edició del curs d’actualització en autoimmunitat i malaltia tromboembòlica venosa el proper 13 i 14 de Decembre a la seu del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona en jornada presencial de tarda.

En aquest sentit, la patologia autoimmune i trombòtica es troben relacionades en aspectes relatius a la seva etiologia i fisiopatologia. A més, ambdues entitats impliquen directament al metge de diferents especialitats en el seu estudi, diagnòstic, tractament i seguiment. Per tot això, aquesta nova edició ens ajuda a unificar i actualitzar criteris clínics de la patología autoimmune i la trombosi en la pràctica clínica diària.