El Col·legi de Metges de Tarragona dóna la benvinguda als nous residents

Els metges que enguany han superat la prova MIR ja han començat la seva activitat com a residents. El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona com cada any ha preparat un acte de benvinguda als nous col·legiats per explicar-los els serveis que poden trobar-hi, perquè serveix la col·legiació i incidir en la necessitat de tenir cura de la seva salut durant la residència.

La vicepresidenta primera, la Dra. Concepción Abril, va donar la benvinguda al als nous col·legiats MIR i els va informar del que suposa formar part de la Institució i del per què estar col·legiat. Va fer esment de tot el ventall de serveis que el Col·legi posa a la seva disposició, des de l’assessoria jurídica fins al Programa de Protecció Social.

Per la seva part el secretari general, el Dr. Frederic Mallol, els va comentar que tenen a la seva disposició el Col·legi i concretament la vocalia de Metges Joves i/o en Formació pel que necessitin. I, tot seguit, va presentar a la Dra. Eulàlia Masachs, com a Responsable de Formació de la Fundació Galatea del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya, que tot seguit va impartir una xerrada formativa sobre la salut dels MIR, que forma part del Programa d’Atenció Integral al Metge Malalt (PAIMM).

Cada any s’incorporen una mitjana de 80 nous residents distribuïts entre els diferents hospitals universitaris del territori, i dels quals aproximadament uns 27 son de l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària de l’àmbit d’Atenció Primària.