Informació del Curs d’anglès a Tarragona  

 Informació del Curs d’anglès a Tortosa  

 

Benvolgut/da company/a,

M’adreço a tu, des de la vocalia de formació de la Junta de Govern, per tal de fer-te saber que des del COMT s’ha arribat a un acord amb l’Acadèmia d’anglès de Reus DOM SPAIN.

És important saber els diferents nivells de coneixement de l’idioma. Ens cal una prova de valoració per a cada potencial alumne, mitjançant un test de nivell i un qüestionari de preferències d’estudi d’anglès, que us adjuntem amb aquest comunicat i que caldrà respondre, per tal de poder muntar grups segons els objectius, les necessitats i el nivell.

  • Els cursos s’impartiran a les instal·lacions de DOM SPAIN, Raval Sant Pere, 1 entresol. Reus. D’acord amb la “nova normalitat” causada per la Covid-19, les instal·lacions s’adaptaran per tal de mantenir la distància de seguretat entre els alumnes.
  • En cas que la situació ho requereixi a causa de la Covid-19, es canviaria el format del curs que passaria a ser semipresencial (amb classes presencials i en línea) o bé totalment en línea, depenent en tot moment de les recomanacions de les autoritats sanitàries. A la primera classe del curs es donaran instruccions detallades de com es seguirà el curs i quina plataforma digital s’utilitzarà en cas de fer classes en línea.
  • Els horaris seran preferentment de tarda (de les 18:00 a les 21:00 h.) i de dilluns a divendres.
  • Grups reduïts. 
  • Les classes es realitzaran un dia a la setmana i tindran una durada de 1,5 h.

El COMT subvencionarà per un valor d’un terç del preu total del curs (es retornaria l’import d’un trimestre), als col·legiats que acreditin exclusivament més d’un 80% d’assistència i que s’abonarà en un compte bancari del BBVA obert al COMT atenent els acords amb Med1 dels serveis financers del Col·legi.

Qui estigui interessat, cal que ompli la prova de nivell i el qüestionari adjunts i els enviï a l’adreça electrònica comtdreus@comt.cat. En cas que ja hagis estat alumne del curs d’anglès anterior no caldrà que omplis la prova de nivell ni el qüestionari adjunt, però sí que hauràs d’enviar la inscripció.

Test de nivell (arxiu DOCX)  

Formulari de necessitats (arxiu DOCX)  

 

Curs d’anglès: COMT – DOM SPAIN

Curs acadèmic 2020-2021

Durada del curs:

Inici del curs: 28 de setembre de 2020.

Fi del curs: 18 de juny de 2021.

Preu: 100 euros trimestre (10 classes). El pagament s’efectuarà a través del compte bancari a finals de cada trimestre.

La subvenció d’un terç del preu total del curs es realitzarà un cop hagi acabat el curs (a partir d’octubre del 2021) prèvia comprovació de les assistències realitzades.

Vacances:

  • Del 23 de desembre del 2020 al 6 de gener del 2021, ambdós inclosos (vacances de Nadal).
  • Del 29 de març al 5 d’abril 2021, ambdós inclosos (vacances de Setmana Santa).

Per als alumnes que estigueu interessats en realitzar el curs i també per als nous alumnes, cal que envieu aquest correu-e a comtdreus@comt.cat amb la butlleta d’inscripció emplenada i l’autorització del document SEPA que s’adjunta degudament signada. 


BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ CURS D’ANGLÈS REUS 2020-21

NOM I COGNOMS:

Telèfon:

Correu-e:

Col·legiat número:

Disponibilitat horària:


Model domiciliació bancària SEPA (arxiu PDF)  

 

Altres
Independentment del Curs 2020-21, l’Acadèmia DOM SPAIN ofereix cursos de preparació per a exàmens oficials amb descomptes especials per a metges col·legiats i els seus fills i filles. Així mateix, també ofereix descomptes especials en estades a l’estranger amb famílies i classes durant les vacances escolars per a nens i nenes d’entre 12 i 18 anys. En aquests altres cursos la relació contractual amb DOM SPAIN i l’interessat és completament al marge de l’acord amb el COMT.

Per a més informació, contacteu amb la Delegació de Reus del COMT, Sr. Conrad Gallisà (977 318 383).

Per a qualsevol dubte i/o aclariment, resto a la vostra disposició.

Cordialment.

 

Dr. Francisco Garcia Sayago
Vocal de Formació

Tarragona, agost 2020