Informació del Curs d’anglès a Reus  

 Informació del Curs d’anglès a Tortosa  

 

Benvolgut/da company/a,

Des de la vocalia de formació de la Junta de Govern, m’adreço a tu per tal de fer-te saber que continuem amb els cicles del curs d’anglès, conjuntament amb Everywehere.

És important saber els diferents nivells de coneixement de l’idioma. Ens cal una prova de valoració per a cada potencial alumne, mitjançant un test de nivell i un qüestionari de preferències d’estudi d’anglès, que us adjuntem amb aquest comunicat i que caldrà respondre, per tal de poder muntar grups segons els objectius, les necessitats i el nivell.

  • El curs serà presencial i s’impartirà a les instal·lacions d’Everywhere English Coaching. D’acord amb la “nova normalitat” causada per la Covid-19, les instal.lacions s’adaptaran per tal de mantenir la distància de seguretat entre els alumnes.
  • Everywhere English Coaching també disposa d’espais més amples per realitzar activitats especials (diferents tallers, conferències, etc..)  i garantir la distància de seguretat (terrassa gran a l’aire lliure i aules més grans).
  • En cas que la situació ho requereixi a causa de la Covid-19, es canviaria el format del curs que passaria a ser semipresencial (amb classes presencials i online) o bé totalment online, depenent en tot moment de les recomanacions de les autoritats sanitàries. Tanmateix, la directora de l’Acadèmia, la Sandi Williams, està provant diferents plataformes digitals per realitzar les classes online de la manera més òptima.
  • Els horaris seran preferentment de tarda (de les 17:30 a les 20:30 h) i de dilluns a dijous.
  • Grups reduïts.
  • Les classes es realitzaran un dia a la setmana i tindran una durada de 1,5 h.
  • El preu és de 195 € trimestre.

El COMT subvencionarà per un valor d’un terç del preu total del curs (es retornaria l’import d’un trimestre 195 euros), als col·legiats que acreditin exclusivament més d’un 80% d’assistència i que s’abonarà en un compte bancari del BBVA obert al COMT atenent els acords amb Med1 dels serveis financers del Col·legi.

Qui estigui interessat, cal que ompli la prova de nivell i el qüestionari adjunts i els enviï a l’adreça electrònica rgala@comt.cat.

En el cas que ja hagis estat alumne del curs d’anglès anterior no caldrà que omplis la prova de nivell ni el qüestionari adjunt, però sí que hauràs d’enviar la inscripció.

Test de nivell (arxiu DOC)  

Formulari de necessitats (arxiu DOCX)  

 

Curs d’anglès: COMT – Everywhere English Coaching

Curs acadèmic 2020-2021

Durada del curs:

Inici del curs: 21 de setembre 2020.

Fi del curs: 18 de juny 2021.

Preu: 195 euros trimestre. El pagament s’efectuarà a través del compte bancari a finals de cada trimestre.

La subvenció d’un terç del preu total del curs es realitzarà un cop hagi acabat el curs (a partir d’octubre del 2021) prèvia comprovació de les assistències realitzades.

Vacances:

  • Del 21 de desembre del 2020 al 7 de gener del 2021, ambdós inclosos (vacances de Nadal).
  • Del 29 de març al 5 d’abril 2021, ambdós inclosos (vacances de Setmana Santa).

Per als alumnes que estigueu interessats a continuar amb el curs i també per als nous alumnes, cal que envieu aquest correu-e a rgala@comt.cat amb la butlleta d’inscripció emplenada i l’autorització del document SEPA que s’adjunta degudament signada. 


BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ CURS D’ANGLÈS TARRAGONA 2020-21

NOM I COGNOMS:

Telèfon:

Correu-e:

Col·legiat número:

Disponibilitat horària:


Model domiciliació bancària SEPA (arxiu PDF)  

 

Altres

Independentment del Curs 2020-21, l’Acadèmia Everywhere English Coaching ofereix cursos de preparació per a exàmens oficials amb descomptes especials per a metges col·legiats i els seus fills i filles. Així mateix, pròximament Everywehere també oferirà tallers i seminaris.

En aquests altres cursos la relació contractual amb Everywehere English Coaching i l’interessat és completament al marge de l’acord amb el COMT.

Per a més informació, contacteu amb el Col·legi, amb Roser Gala (977 232 012 ext. 206).

Per a qualsevol dubte i/o aclariment, resto a la vostra disposició.

Cordialment.

 

Dr. Francisco Garcia Sayago
Vocal de Formació

Tarragona, juliol 2020