Informació del Curs d’anglès a Tarragona  

 Informació del Curs d’anglès a Reus  

 

Benvolgut/da company/a,

Des de la vocalia de formació de la Junta de Govern, m’adreço a tu per tal de fer-te saber que estem confeccionant la continuació dels cicles del curs d’anglès, conjuntament amb l’Acadèmia de Tortosa LET’S LEARN.

És important saber els diferents nivells de coneixement de l’idioma. Ens cal una prova de valoració per a cada potencial alumne, mitjançant un test de nivell i un qüestionari de preferències d’estudi d’anglès, que us adjuntem amb aquest comunicat i que caldrà respondre, per tal de poder muntar grups segons els objectius, les necessitats i el nivell.

  • El curs serà presencial i s’impartirà a les instal·lacions de LET’S LEARN, Passeig Joan Moreira, 14, Tortosa. D’acord amb la “nova normalitat” causada per la Covid-19, les instal.lacions s’adaptaran per tal de mantenir la distància de seguretat entre els alumnes.
  • En cas que la situació ho requereixi a causa de la Covid-19, es canviaria el format del curs que passaria a ser semipresencial (amb classes presencials i online) o bé totalment online, depenent en tot moment de les recomanacions de les autoritats sanitàries.
  • Els horaris seran preferentment de tarda (de les 18,30 a les 20,30 h.) i de dilluns a divendres.
  • Grups reduïts.
  • Les classes es realitzaran un dia a la setmana i tindran una durada de 1,5 h.
  • El preu és de 150 € trimestre.

El COMT subvencionarà per un valor d’un terç del preu total del curs (es retornaria l’import d’un trimestre 150 €), als col·legiats que acreditin exclusivament més d’un 80% d’assistència i que s’abonarà en un compte bancari del BBVA obert al COMT atenent els acords amb Med1 dels serveis financers del Col·legi.

Qui estigui interessat, cal que ompli la prova de nivell i el qüestionari adjunts i els enviï a l’adreça electrònica comtdtortosa@comt.cat. En cas que ja hagis estat alumne del curs d’anglès anterior no caldrà que omplis la prova de nivell ni el qüestionari adjunt, però sí hauràs d’omplir la butlleta d’inscripció i enviar-la.

Test de nivell (arxiu DOCX)  

Formulari de necessitats (arxiu DOCX)  

 

Curs d’anglès: COMT – LET’S LEARN

Curs acadèmic 2020-2021

Durada del curs:

Inici del curs: 1 d’octubre de 2020.

Fi del curs: 22 de juny de 2021.

Preu: 150 euros trimestre. El pagament s’efectuarà a través del compte bancari a finals de cada trimestre.

La subvenció d’un terç del preu total del curs es realitzarà un cop hagi acabat el curs (a partir d’octubre del 2021) prèvia comprovació de les assistències realitzades.

Vacances:

  • Del 23 de desembre del 2020 al 6 de gener del 2021, ambdós inclosos (vacances de Nadal).
  • Del 29 de març al 5 d’abril 2021, ambdós inclosos (vacances de Setmana Santa).

Per als alumnes que estigueu interessats en continuar amb el curs i també per als nous alumnes, cal que envieu aquest correu-e a comtdtortosa@comt.cat amb la butlleta d’inscripció emplenada i l’autorització del document SEPA que s’adjunta degudament signada. 


BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ CURS D’ANGLÈS TORTOSA 2020-21

NOM I COGNOMS:

Telèfon:

Correu-e:

Col·legiat número:

Disponibilitat horària:


Model domiciliació bancària SEPA (arxiu PDF)  

 

Altres

Independentment del Curs 2020-21, l’Acadèmia LET’S LERN ofereix cursos de preparació per a exàmens oficials amb descomptes especials per a metges col·legiats i els seus fills i filles. Així mateix, també ofereix descomptes especials en estades a l’estranger amb famílies i classes durant les vacances escolars per a nens i nenes d’entre 12 i 18 anys.

En aquests altres cursos la relació contractual amb LET’S LEARN i l’interessat és completament al marge de l’acord amb el COMT.

Per a més informació, contacteu amb la Delegació de Tortosa del COMT, Sr. Richard Peiró (977 500 393).

Per a qualsevol dubte i/o aclariment, resto a la vostra disposició.

Cordialment.

 

Dr. Francisco Garcia Sayago
Vocal de Formació

Tarragona, juliol 2020