Obertes les inscripcions per a la quarta activitat guiada (descobreix el passat jueu de la ciutat de Tarragona) el dissabte 02 de juliol a les 22.00 hores.

Gaudeix d’experiències i visites guiades exclusives a la província de Tarragona en cap de setmana al millor preu!

El Col·legi  de Metges de Tarragona ja té en marxa el seu programa d’oci per als seus col·legiats i familars. Un  programa amb atractives visites guiades pel Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre al millor preu.

Gràcies a l’acord assolit amb l’empresa Itinere podràs descobrir els secrets del celler de Porrera, una visita guiada pel modernisme de Reus o conèixer la Tarragona romana. Aquestes són algunes de les activitats que podràs gaudir pel fet d’estar col·legiat al COMT, però n’hi ha moltes més!

Si vols descobrir totes les activitats guiades que tenim preparades per a tu, no ho dubtis, descobreix-les aquí.

Vespre jueu a Tarragona – 02 de juliol a les 22.00 hores al Portal del Roser, Tarragona

Des del COMT us proposem una vetllada única al centre històric de Tarragona per a descobrir la petjada jueva a la ciutat.

Després d’una visita guiada coneixent la història jueva a Tarragona trobareu un personatge enigmàtic. Passejareu de la mà d’en Jacob Cresques, un comerciant d’espècies medieval, per l’antiga jueria de la ciutat. Finalment, la càlida veu de la Blanca, la jueva de Tortosa, ens acollirà amb un recital de cançó sefardí.

Quan: Dissabte 02 de juliol

Punt de trobada: Portal del Roser, al centre històric de Tarragona 

Hora: 22:00 

Durada: 2 hores 

Pla d'oci del COMT Vespre Jueu