El passat dimecres 19 de juny, el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona (COMT) va lliurar les màximes distincions als seus col·legiats, en un acte emotiu i entranyable celebrat a l’edifici del Seminari de Tarragona.

Prop de 200 persones van assistir a la Diada Col·legial per reconèixer la trajectòria professional i humana d’alguns metges.

La gala va començar amb el lliurament dels diplomes i insígnies als metges amb més de 50 anys de col·legiació, per lloar la seva pertinença i fidelitat al Col·legi i tots els anys d’exercici de la medicina.

Els Drs. Josep Guinovart Solé i Francesc Subirà Rocamora van dirigir unes paraules d’agraïment al Col·legi Oficial de Metges en nom dels seus companys.

El president i la Junta de Govern també van voler distingir els millors expedients MIR de l’escola del COMT dels exercicis 2011 i 2012, que van ser per als Drs. Joan Pellejà i Maria Masvidal, respectivament.

Les principals condecoracions van ser per la Dra. Consuelo Bonafont Pitarch, a la que se li va lliurar la Medall d’Or per la seva fidelitat al Col·legi, així com per la seva llarga trajectòria en el món de la medicina de família.

I per últim, el Dr. Ignasi Sanpera Rosiñol, va rebre la Creu de Sant Cosme i Sant Damià per la seva gran i dilatada trajectòria professional i humana, així com la seva estreta vinculació al Col·legi, com a membre de la junta de govern i síndic de conciliació, mediació i arbitratge.

Els guardonats van lloar la tasca del col·legi i van agrair les distincions que se’ls hi van lliurar.

L’acte va comptar amb la presència d’autoritats destacades com el tinent d’alcalde i fill de metges Xavier Tarrés, el president del Consell Comarcal del Tarragonès i també fill de metge, Frederic Adàn, els directors dels Serveis Territorials de Salut del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre i presidents d’altres col·legis professionals.