Rebo avui un e-mail sobre l’acord de 18 d’octubre 2017, imagino que fa referència a la situació actual de Catalunya i una carta que vaig rebre de 7 (em sembla que eren set) metges amb una posició típica i clàssica de posicions polítiques d’odi i violència que reflexen partits com PP i C’s amb la complicitat de PSC.
 
No sé d’on van treure la meva adreça, era un email que vaig esborrar sense pensar (com faig amb l’spam que rebo) i no me’n vaig recordar més. 
 
Evidentment aquesta gent no representa als col.legiats, i -per damunt de tot- no em representa a mi. Espero que si van treure llistats de col.legiats puguin donar comptes de la seva legitimitat. 
 
Tot el meu suport a la Junta, on cal -per una banda-, mantenir-se asèptic professionalment (que no vol dir neutral ni mirar cap un altre lloc) com la de defensar els principis democràtics més elementals, defensa dels drets humans i contra la violència. 
 
No hi ha cap enfrontament social a Catalunya. Hi ha partits i individus intolerants i violents, que -per sort i fortuna- són una minoria i no representen a ningú. 
 
Cordialment,

Domènec Benaiges Monreal – Col·legiat 950

Data: 06/11/2017