El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona ha mantingut, durant els darrers mesos, reunions amb els principals proveïdors de salut del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. L’objectiu és poder conèixer de primera mà les seves necessitats i, alhora, trobar sinergies i vies de col·laboració.

En els darrers mesos, l’activitat al COMT ha estat constant. El doctors Sergi Boada ha mantingut reunions de treball amb els principals proveïdors de salut del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. L’objectiu d’aquestes trobades, més enllà de la presentació del nou equip que dirigeix Boada, s’emmarquen en la voluntat de conèixer de primera mà quines són les principals necessitats d’aquests proveïdors.

Destaca la falta de facultatius per a cobrir determinades especialitats així com la ‘fuga’ dels metges que ja han acabat la seva residència. Per conèixer quines solucions o vies de treball es poden trobar, des del COMT s’ha volgut analitzar amb cadascun d’ells quines són les seves realitats i com es poden trobar vies de col·laboració.

Instantànies de les diverses reunions mantingudes amb els proveïdors.

Des del COMT s’ha proposat ampliar l’espectre comunicatiu i utilitzar les eines de la institució per a fer una crida de nous professionals per a poder cobrir aquestes vacants que es produeixen.

Fins a la data, el COMT s’ha reunit amb els següents proveïdors de salut:

  • Hospital Pius de Valls
  • Viamed Monegal
  • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  • Hospital de Tortosa Verge de la Cinta
  • Grup Pere Mata
  • Xarxa Tecla Sanitària i Social