L’acte de cerimònia de Graduació de l’alumnat del Grau de Medicina tindrà lloc el pròxim 30 d’abril de 2023 a les 16.00 hores, al Teatre Fortuny de Reus. La Fundació Antonius Musa farà possible la retransmissió en streaming de l’acte gràcies al seu patrocini.

Un any més, el COMT està al costat dels alumnes que enguany acaben els estudis del grau de Medicina de la URV. Gràcies al patrocini de la Fundació Antonius Musa, la retransmissió de l’acte es podrà veure en directe des del nostre canal de Youtube

L’inici de l’acte serà a les 16.00 hores, però les portes del teatre s’obriran mitja hora abans. L’esdeveniment comptarà amb els parlaments dels alumnes graduats i de les diverses autoritats presents en l’acte. El president del Col·legi de Metges, el doctor Sergi Boada, també assistirà a l’acte com a màxim responsable de la Institució que representa a la professió dels metges i metgesses en el territori.

La cerimònia podrà veure’s en directe a través del canal de YouTube del COMT. Per a poder seguir l’acte, tan sols cal que cliqueu al següent enllaç per a connectar-vos a partir de les 15.45 hores.