El Col·legi Oficial de Metges de Tarragona ultima els darrers detalls per a una nova Diada Col·legial. Serà el proper 22 de novembre a les 19:00 hores en l’incomparable marc del Seminari-Centre Tarraconense.

L’acte vol reconèixer la tasca i el servei dels professionals de la medicina i enguany, la Institució atorgarà la Creu de Sant Cosme i Sant Damià al Doctor Jordi Salas Salvadó. La màxima distinció vol premiar la trajectòria professional i humana d’aquest catedràtic en Nutrició i Bromatologia amb una dilatada trajectòria en la investigació i recerca mèdica.

Pel que fa a les medalles d’Or d’aquest 2019 les premiades seran la Dra. Elisa Juménez i el Dr. Francesc Anglès. Se’ls entrega aquest guardó en agraïment per la seva vinculació i dedicació al món de la medicina.

La Diada reconeixerà les següents institucions de l’àmbit sanitari: L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i a Metges de Catalunya. L’acte no oblida als més joves i homenatjarà amb el millor expedient MIR de l’escola CTO del Col·legi de l’exercici 2018/2019 al DR. Raúl Sánchez. La cerimònia tindrà un especial record per a tots aquells metges que enguany celebren els 50 anys de pertinença al COMT. Se’ls farà entrega de les insígnies col·legials per agrair la fidelitat i el compromís amb la Institució.

 Us hi esperem!