COL·LEGI OFICIAL DE METGES DE TARRAGONA

President

Benvolguts companys i companyes,

S’acosten les festes nadalenques i en aquestes dates tant assenyalades em vull adreçar a tots vosaltres per desitjar-vos que les visqueu envoltats de familiars i amics, amb les persones qui més estimeu, posant tota la il·lusió en el present però també començant l’any carregats d’esperança i el desig d’un futur millor.

Ben a prop de les eleccions generals a l’Estat, vivim moments d’incertesa i de canvi, però des del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona els afrontem com una oportunitat de treballar per la professió i millorar la nostra situació laboral. Estem patint atacs contra la nostra honorabilitat, però tingueu ben clar que des del Col·legi serem incansables en la vostra defensa, tot i que també prendrem les mesures necessàries d’acord amb el Codi Deontològic de la institució, sempre i quan es demostri que s’han dut a terme conductes reprovables.

Bufen vents de recuperació pel que fa al context econòmic, però tal i com ens mostren les dades de l’Organització Mèdica Col·legial, aquesta millora no es trasllada a la nostra professió, després d’haver patit moltes retallades. Per aquest motiu, demanarem i insistirem a la classe política perquè augmentin les inversions en sanitat, només així podrem atendre com correspon i fer la nostra feina en les millors condicions possibles.

Com sempre dic, el Col·legi és la vostra casa. Seguim apostant pel Programa de Protecció Social, mantenim les quotes col·legials i la rebaixa de la dels metges residents i dels que estan a l’atur. A aquests últims, també els vull encoratjar en la cerca de feina a través de la nostra pàgina web, ja que tenim una borsa de treball molt dinàmica.

El Col·legi té molts projectes de futur que us animo a descobrir. A través de la nostra pàgina web, que recentment hem renovat, podreu seguir tota l’actualitat i les activitats que duu a terme la institució. Cursos de formació, xerrades, excursions… Contínuament organitzem un conjunt d’activitats molt diverses on volem que hi participeu. Les portes del Col·legi són obertes de bat a bat i també ens agrada rebre les vostres idees i aportacions.

Que l’any que és a prop de començar vingui carregat de joia, amor i esperança. Bon Nadal i Feliç Any Nou.Dr. Fernando Vizcarro Bosch