Apreciado Presidente:

¿De verdad que el COMT se inmiscuye en cuestiones políticas? ¿De verdad le dice al Gobierno dónde y con quién tiene que dialogar, fuera de las Cortes? ¿De verdad el COMT tiene que “instar” al Gobierno de España y explicarle cómo tiene que organizar la seguridad de nuestro país? ¿Os habéis vuelto locos? A quién de los colegiados habéis preguntado para hablar de temas ajenos a la profesión? Siento no poder darme de baja porque no me lo permite la ley, pero sí intentaré cambiar mi colegiación fuera de Cataluña, si la ley me lo permite. No he visto que la Asociación Española de la Banca, por ejemplo, se haya inmiscuido como lo habéis hecho vosotros, cuando los acontecimientos les afectan más directamente. Te agradeceré publiques este comentario en la página web del COMT. Muchas gracias.

Gabriel Forteza – Col·legiat 3277

Data: 14/10/2017

 

La Junta de Govern en la seva sessió del dia 18 d’octubre de 2017 va prendre el següent ACORD:

 “Referent als correus electrònics que s’han rebut al correu web del COMT dels col.legiats:  Dr. Ignacio L. García Forcada, Dr. Gabriel Forteza González i Dr. Joaquin Maldonado Artero, on manifesten la seva disconformitat respecte a les adhesions que la Junta de Govern ha fet a favor del diàleg i la no violència, arran dels darrers esdeveniments políticosocials.

S’acorda contestar aquests correus amb el manifest que ha estat consensuat per la Junta de Govern que és el següent:

 

“Manifest de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona sobre la situació actual.

Els esdeveniments polítics dels darrers mesos, i especialment de les darreres setmanes, han polaritzat la nostra societat, provocant l’aparició de desavinences entre la població. En aquest context, la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona vol posar de manifest la seva disposició a que aquest debat no es traslladi a la nostra professió ni a la consecució dels objectius col·legials de vetllar per la bona praxis mèdica. Aquesta corporació que agrupa més de 3.000 professionals -i tantes sensibilitats com col·legiats- treballa per fer complir el codi deontològic que ens vincula a tots i per representar i defensar la professió mèdica davant la Societat i les Administracions.

Per aquest motiu, la Junta vol reiterar el seu compromís en la defensa de la professió i clarificar que el seu posicionament s’ha cenyit a expressar la disconformitat amb qualsevol tipus de violència, sense que suposi un posicionament polític”.

 Atentament,

 

Dr. Frederic Mallol Mirón

Secretari General

  

Tarragona, octubre de 2017