Hospital universitari situat a l’oest d’Irlanda requereix un metge consultant en geriatria.

Descripció: L’hospital compta amb 281 llits operatives. Hi ha un total de 1600 empleats, i proporciona una sèrie de serveis altament especialitzats que s’estenen a 250,000 persones de la zona.

Els serveis aguts principals proporcionats per l’Hospital cobreixen les següents especialitats: Medicina d’emergència, Cirurgia, Cura dels pits, ENT, Oftalmologia, Ortopèdia, Pediatria, Obstetrícia / Ginecologia, Medicina, Cardiologia, Dermatologia endocrinològica, Gastroenterologia, Geriatria, Medicina respiratòria, Reumatologia, Nefrologia, Oncologia, Medicina pal·liativa, Hematologia, Microbiologia, oral i Maxil·lofacial, Ortodòncia, Patologia, Anestèsia, Radiologia. A més, els serveis d’immunologia i oncologia de radioteràpica.

El servei de medicina aguda a l’Hospital té 7 metges consultants (que inclou 3 metges consultants en geriatria i 1 posició locum). Aquest lloc serà el quart lloc de consultant en geriatria. La Unitat d’Avaluació Aguda (AAU) es va inaugurar el juny de 2008. Aquesta AAU proporciona l’atenció de pacients mèdics i quirúrgics aguts referits a l’Hospital pels seus metges de capçalera i funciona com la interfície entre l’atenció primària com el primer punt de contacte i l’atenció hospitalària a la resta de l’hospital.

A més, al desembre de 2012 es va inaugurar una sala mèdica de curta estada de 15 llits.

La Medical Speciality de l’hospital actualment funciona amb un complement de 7 consultants (un vuitè lloc pendent) altres subespecialitats inclouen Cardiologia, Gastroenterologia i Cura dels Ancians, Cura de l’accident vascular cerebral, Endocrinologia i Medicina Respiratòria. Tracta a més de 7800 pacients hospitalitzats, 5,000 Daycases i 17,000 pacients ambulatoris per any. L’hospital ofereix un servei de trombòlisi per accident cerebrovascular les 24 hores, els 7 dies de la setmana, dirigit pel Departament de Medicina Geriàtrica juntament amb la DE. Els geriatres també manegen una unitat d’accident cerebrovascular de 12 llits i els llits de rehabilitació mèdica es proporcionen dins de l’Saint Johns hospital (ubicat molt a prop de l’hospital).

Requisits i qualificacions:

1. Requisit imprescindible és estar registrat en el registre d’Especialistes de l’IMC en Geriatria si aquest NO és el cas, ajudarem a tots els candidats a registrar-se al IMC en el Registre Especialista, sempre que s’hagi realitzat el training Speciality en Geriatria dins la Unió Europea o bé el tingui aprobabo a la UE. El procés pot TRIGAR fins a 3-4 mesos en total.

2. Tenir un molt bon domini de l’anglès escrit i parlat.

3. Bona motivació per anar a Irlanda a treballar com a metge el més aviat possible.

4. Es requereix al menys 5-6 anys d’experiència en geriatria.

5. L’experiència irlandesa / britànica és preferible, tot i que NO és essencial

6. Es prefereix la ciutadania de la UE.

Beneficis:

  • Contracte inicial de 6-12 mesos. Podria tenir una POSSIBILITAT d’extensió.
  • Salari mensual net aproximat de 6500-7500 € net / mes despés de deduccions d’impostos i pensions per a llocs de Consultant. Podria tenir la POSSIBILITAT de guanyar més diners a través de pacients Privats que assisteixen a l’hospital. Els consultors típics a llarg termini a Irlanda Gañán més de 10.000 € nets / mes (aproximadament 200.000 € bruts / any).
  • 7 dies d’estudi en l’any per assistir a conferències o educació addicional per Consultamts.
  • Fins 3000 € per Finançament educativa per consultants.
  • Pla de pensions lucratiu inclòs.

Contacte: Viviana Algar Triginer

Telèfon: 0687242483

Email: viviana@bolognahealthjobs.com