Bologna Health Jobs EMPRESA LÍDER A IRLANDA i membre del National Recruitment Federation of Ireland selecciona de metges especialistes en GINECOLOGIA & OBSTETRÍCIA per al grup hospitalari públic més important de la República d’Irlanda, Midlands àrea, Cork, Cavan i Kerry per a aquest any 2020.

Nivell cercat:

 • CONSULTANT EN GINECOLOGIA & OBSTETRÍCIA
 • REGISTRAR EN GINECOLOGIA & OBSTETRÍCIA

Requeriments bàsics:

1. Nivell registrar: Títol de medicina + 4-5 anys d’experiència com a especialista. També poden optar aquells doctors que tinguin el títol de medicina general homologat a la UE i un mínim de tres anys d’experiència treballant al país on s’ha homologat el títol.

2. Especialitat realitzada en un país de la UE o homologada a la UE per llocs de Consultant.

3. El candidat ha de registrar-se al IMC (Irish Medical Council). En cas de no estar registrat i se l’ajudarà amb tota la paperassa. Hi ha un temps estimat per al registre de 2 a 3 mesos.

4. Nivell d’anglès 1 B2.

Beneficis: 

 • Contractes inicials d’1 any amb àmplies possibilitats de ser ampliats.
 • Àmplies oportunitats de desenvolupament professional.
 • Salari base per Registrars d’entre 50000 i 60000 € anuals en funció de l’experiència aportada que inclouen guàrdies per a una setmana de 48 hores en total pot donar un salari brut anual entre 80000 i 100000 € el que suposa un salari net aproximat entre 4000- 4500 mensuals. Això pot variar segons la situació familiar del doctor, nombre de guàrdies i el grau què se li assigni a l’entrar a l’hospital.
 • Salari base per Consultants entre 126000 € i 180000 € (depenent de l’experiència) per a una jornada laboral de 39 hores setmanals. A part d’això en mitja en guàrdies es pot guanyar fins 22000 € de més. El salari net total després d’impostos incloent guàrdies estaria en entorn dels 6000 a 7000 € nets mensuals. A més d’això hi ha la possibilitat de tractar fins a un 20% de pacients privats en horari de treball per la qual cosa els ingressos obtinguts serien encara superiors.
 • 31 dies laborables de vacances per Consultants (equival a 6 setmanes naturals) i 32 dies naturals per a Registrars. A aquests se li ha d’afegir festes nacionals que hi ha 8 en el transcurs de l’any.
 • 7 dies a l’any per a conferències o cursos de formació per a Consultants i 18 dies per semestre per Registrars.
 • Fins 3000 € per a cursos de formació per a Consultants.
 • Bones condicions de treball i ambient.
 • Molt bona projecció professional i estabilitat contractual en l’ocupació.

Tots els candidats interessats han d’enviar un CV detallat i actualitzat en anglès a la següent adreça de correu electrònic: viviana@bolognahealthjobs.com. Una vegada que rebem els CV, es proporcionarà informació addicional i més precisa sobre els llocs de treball.

Contacte: Viviana

Telèfon: 687 242 483

Email: viviana@bolognahealthjobs.com