Organitzat per OAFI, Fundació Internacional de la Artrosi, tindrà lloc els propers 9 i 10 d’octubre de 2018 a l’Auditori Axa de Barcelona, emmarcat en el Dia Internacional de Malalties Reumàtiques (12 d’octubre). L’esdeveniment serà gratuït i obert a tots els públics.

Aquest esdeveniment internacional anual centrat en els pacients amb artrosi, és un lloc de reunió per a pacients, experts mèdics, societats científiques, administracions públiques, centres de recerca i desenvolupament i altres entitats relacionades amb l’artrosi. Amb l’objectiu d’informar, conscienciar i formar sobre les millors pràctiques per a la prevenció, investigació i tractament d’aquesta patologia que afecta 300 milions de persones al món.

En aquesta ocasió, el Congrés aprofundirà, amb el pacient com a protagonista central, temes claus i innovacions científiques en artrosi i malalties cròniques relacionades, amb especial èmfasi en estratègies basades en evidència científica.

Ponències específiques amb un enfocament holístic ens parlaran de prevenció i tractaments concrets per als diferents grups de pacients afectats amb artrosi: dones, esportistes i gent gran

Més informació