Tarragona, 21 de juny de 2016.- El president electe del Col·legi de Metges, Dr. Fernando Vizcarro i la Junta de Govern, prendran possessió dels seus càrrecs en un acte que se celebrarà demà a les 19:00 hores al Seminari- Centre Tarraconense. Serà en el marc de la primera Assemblea de Compromissaris després del procés electoral, on els nous delegats també rebran les seves credencials.

L’Assemblea de Compromissaris és un òrgan de representació col·legial per comarques que té com a funcions aprovar la gestió feta per la Junta de Govern, el pressupost i els comptes anuals, entre d’altres.

L’acte de presa de possessió serà al Seminari-Centre Tarraconense i comptarà amb la presència del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Alejandro Fernández, el vicepresident de la Organización Médica Colegial, Dr. Serafin Romero i els Directors dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona i les Terres de l’Ebre, Drs. Roger Pla i Ismael Piñas, entre d’altres.

Dia: Dimecres, 22 de juny de 2016

Hora: 19:00 hores

Lloc: El Seminari – Centre Tarraconense
Carrer Sant Pau, 4
43003 Tarragona