Benvolguts, en relació al comunicat que apareix en l’ultim Galens sobre el fets dels últims mesos a Catalunya voldria expressar les meves opinions crítiques al mateix:

1- Es inqüestionable que el posicionament ambigu d’aquesta corporació afavoreix a aquells que volen guanyar als jutjats el que no han guanyat a les urnes, aspecte que caldrà tenir en compte en un futur. No condemnar l’aplicació del article 155 i la suplantació dels poders legals a Catalunya per part del Govern espanyol es posar-se al seu costat i per tant en contra del poble de Catalunya. Es a dir en contra de molts i molts del col·legiats d’aquesta corporació.

2- El govern legitim de Catalunya esta a la presó o al exili per causes polítiques i per complir el seu programa electoral. Govern que es de tots els Catalans, encara que sembla que no es reconeix com a tal per aquesta Corporació.

3. Negar l’autoria del comunicat del CCMC com a membre que es del mateix per part del “Il·lustre” Col·legi de Metge s de Tarragona es una actitud per ser correcte diré que no es admissible ja que si no s’esta d’acord el que sa de fer es no acceptar la publicació en nom d’aquest col·legi

Malauradament per poder treballar com a metges hem de seguir formant part d’aquest Col·legi de Metges que dona suport explicit a aquells que ens estan privant de les nostres institucions i del nostre Govern legitim.

Formo part d’aquest Col·legi però es evident que s’ha posat d’esquena a mi i a molts dels Col·legiats que hi formem part.

Manel R Chanovas Borràs – Col·legiat 2452

Data: 09/11/2017