Inici 31 de gener de 2020
Semipresencial

 

MATRÍCULA OBERTA 11a EDICIÓ
ÚLTIMES PLACES 30% DE DESCOMPTE fins el 31 de gener!

Investigació Clínica i Medical Affairs

La inclusió de nous procediments diagnòstics i terapèutics que necessiten professionals i coneixements i habilitats per analitzar la millor evidència disponible a través de la investigació, el procés clínic i la seva monitorització. La informació sobre tots els aspectes rellevants del producte i la definició del seu posicionament, des del punt de vista de l’eficàcia i la seguretat clínica en relació amb productes sobre indicacions similars comercialitzades i en desenvolupament, són aspectes rellevants per a la indústria farmacèutica.

Per què estudiar aquest màster?

La importància de tenir uns coneixements globals sobre la investigació clínica i el funcionament d’un laboratori farmacèutic (des d’iniciar els assajos clínics fins a un producte sanitari i comercial) ha estat el principal motiu per a la creació d’aquest programa format. A més d’oferir als estudiants majors coneixements i una possibilitat major de salades en el mercat laboral.

Aquest compta amb: itinerari format interactiu virtual actualitzat, possibilitat de desenvolupar un projecte d’investigació tutelat per un expert, tallers pràctics d’estadística, d’anàlisi crítics de la literatura (com es comunicarà un article científic) o de gestió de projectes.


Adreçat a:
 El màster s’adreçarà a tots els llicenciats o graduats en ciències de la salut interessades a treballar a la indústria farmacèutica i a professionals que ja treballen en l’àmbit de la investigació clínica

Modalitat: Semipresencial 

Crèdits: 60 ECTS 

Telèfon: 915 188 773 o 692 214 550

Email: cursos@mpg.es

 

  Per a més informació podeu consultar el següent enllaç  

 Programa en PDF