Bologna Health Jobs membre de l’National Recruitment Federation of Ireland selecciona de forma metges especialistes en Obstetrícia i Ginecologia per al grup hospitalari públic més important de la República d’Irlanda.

Nivell cercat:

CONSULTANT EN OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA
REGISTRAR EN OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA

Requisits:

 1. Nivell registrar: Títol de medicina + 4-5 anys d’experiència com a especialista. També poden optar aquells doctors que tinguin el títol de medicina general homologat a la UE i un mínim de tres anys d’experiència treballant al país on s’ha homologat dit títol
 2. Especialitat realitzada en un país de la UE o homologada a la UE per llocs de Consultant.
 3. El candidat ha de registrar-se al IMC (Irish Medical Council). En cas de no estar registrat se li ajudarà amb tota la paperassa. Hi ha un temps estimat per al registre de 2 a 3 mesos.

Beneficis:

 • Contractes inicials d’1 any amb àmplies possibilitats de ser estesos.
 • Àmplies oportunitats de desenvolupament professional.
 • Salari base per Registrars d’entre 55000 i 65000 € anuals en funció de l’experiència aportada que incloent guàrdies per a una setmana de 48 hores en total pot donar un salari brut anual entre 80000 i 100000 € el que suposa un salari net aproximat entre 4000- 4500 mensuals. Això pot variar segons la situació familiar de doctor, nombre de guàrdies i el graó a què se li assigni com registrar a l’entrar a l’hospital.
 • Salari base per Consultants entre 135000 € i 180000 € (depenent de l’experiència) per a una jornada laboral de 39 hores setmanals. A part d’això en mitja en guàrdies es pot guanyar fins 22000 € de més. El salari net total després d’impostos incloent guàrdies estaria en entorn dels 6000 a 7000 € nets mensuals. A més d’això hi ha la possibilitat de tractar fins a un 20% de pacients privats en horari de treball per la qual cosa els ingressos obtinguts serien encara superiors.
 • 31 dies laborables de vacances per Consultants (equival a 6 setmanes naturals) i 32 dies naturals per a Registrars. A aquests se li ha d’afegir festes nacionals que hi ha 8 en el transcurs de l’any.
 • 7 dies a l’any per a conferències o cursos de formació per a Consultants i 18 dies per semestre per Registrars.
 • Fins 3000 € per a cursos de formació per a Consultants.
 • Bones condicions de treball i ambient.
 • Molt bona projecció professional i estabilitat contractual en l’ocupació.

Altres beneficis:

 • Es pot obtenir una subvenció mensual de 140 € per fill / mes un cop que el metge passi a ser resident al país.
 • Molt alta qualitat de col·legis públics que a més són gratuïts.
 • BHJ ofereix tot un seguit d’ajudes a l’candidat durant el procés de selecció com són: revisió de CV per adequar-los a les ofertes, ajuda amb el registre en el col·legi mèdic de la República d’Irlanda (IMC), assessorament per a la preparació de les entrevistes amb els hospitals, ajuda per aconseguir acreditar l’experiència a Espanya o altres països, ajuda amb temes de relocalització, etc.

Interessats envieu cv a: viviana@bolognahealthjobs.com

Telèfon: 0687242483