Del 8 al 19 de juny de 2020 
Online

 

Organitzat pel CoMB i la Secció de Metges MIR i Metges Joves del CoMB.

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) i la Secció Col·legial de Metges MIR i Metges Joves organitzen anualment una jornada d’orientació adreçada a metges i metgesses que han realitzat l’examen MIR i han d’escollir especialitat. Aquesta jornada ofereix informació d’interès per als futurs residents i compta amb més d’un centenar de metges i metges voluntaris que, organitzats en diferents taules, responen totes les qüestions dels assistents des de la seva experiència com a metges MIR o adjunts.

La 9ena edició de l’Orientació MIR estava prevista per al 17 de març, però l’emergència de la COVID-19 i la declaració de l’estat d’alarma ens va obligar a ajornar-la.

Durant aquestes setmanes de confinament hem estat treballant per tal d’adaptar la jornada a la situació actual, ja que és una sessió que es caracteritza pel tracte de tu a tu amb els orientadors, i no volíem perdre aquesta essència. Així doncs, tenim el plaer d’informar-vos que la 9a Jornada d’Orientació per a Futurs MIR se celebrarà de forma online entre els dies 8 i 19 juny.

 

Com funcionarà?

En aquesta pàgina web publicarem diferents vídeos amb informació important que els futurs residents heu de conèixer.

Durant les dues setmanes que durarà la jornada estan programades diferents sessions informatives en format webinar per cada especialitat (les que tenen més demanada se celebraran per duplicat) i que tindran una hora de duració. En cada sessió, un o dos residents estaran connectats per respondre tots els vostres dubtes sobre la seva especialitat.

Us heu d’inscriure a les sessions (màxim 4): Al calendari trobareu l’horari i l’enllaç per inscriure-us. Perquè les sessions siguin àgils, les places són limitades i s’atorgaran per estricte ordre cronològic. Quan us inscriviu rebreu tota la informació per accedir-hi a través de la plataforma ZOOM.

A la pàgina de la Secció Col·legial de Metges MIR i Metges Joves hi trobaràs molta informació relacionada amb l’etapa MIR. Et convidem a visitar-la.

 

Més informació