28 i 29 d’octubre de 2020

 

Des IAVANTE, ens dirigim a tu, en primer lloc, per desitjar-te bona salut per a tu i els teus. A més, volem comptar amb tu i fer-te partícip de l’activitat virtual que desenvolupem en aquesta nova situació que ens ha tocat viure.

Ens és molt grat comunicar-te que finalment el CONGRÉS VIRTUAL SESSEP 2020 ja està en marxa. Sota el lema ‘Units en la distància’, el principal esdeveniment nacional en l’àmbit de l’entrenament clínic i l’avaluació basada en simulació reunirà el proper 28 i 29 d’octubre als sectors universitari, sanitari i professional en la recerca de la millora contínua de la qualitat, la formació dels professionals i la seguretat del pacient. 

D’altra banda volem convidar-te a l’avantsala del congrés, un webinar gratuït en què SESSEP, IAVANTE i la Universitat Catòlica de València presentaran EL REPTE QUE HA SUPOSAT LA SIMULACIÓ EN LÍNIA. Aquesta trobada tindrà lloc el proper dilluns 14 de setembre a les 17:00 mitjançant el canal de Congrés Virtual SESSEP 2020 a Youtube i s’emmarca dins de la programació de la Healthcare Simulation Week. En ell, experts i assistents virtuals debatran les claus de l’adaptació de la formació mitjançant simulació a les noves circumstàncies socials i s’analitzaran dues experiències innovadores: la gamificació i conversió de l’alumne/a en agent actiu protagonista de la formació i els avatars humans.

Pots accedir a més informació sobre la programació i inscripcions a:
http://www.congresosessep.es