21, 22, 23, 29 i 30 d’octubre de 2020
Online
 

A causa de la situació del COVID-19, per primera vegada, la Sociedad Española de Epidemiología (SEE), al costat de l’Associação Portuguesa de Epidemiologia (APE), celebrarà la seva Reunió Científica anual en FORMAT VIRTUAL.

Comptarem amb sessions relacionades com:

  • Grip i virus respiratoris
  • Vacunació i hepatitis
  • infeccions Nosocomials
  • malalties cròniques
  • infeccions bacterianes
  • El Xarampió: reptes que planteja la seva eliminació?

També amb una taula inaugural sobre “Investigació científica i Sostenibilitat”, la taula de cloenda sobre “La influència i la transferència de coneixement” i per suposat una taula específica sobre COVID, i serà en horari de tarda per facilitar la connexió des de Llatinoamèrica.

També, com cada any, sessions de comunicacions sobre alcohol, tabac, violència, càncer, malalties transmissibles, gènere …

Ens seria de gran ajuda si poguessin publicar a la seva pàgina web la informació de el curs o reenviar si creieu que aquesta informació pot interessar a algú del vostre entorn.

Pels propis requeriments d’un congrés virtual, també canviarà la seva estructura temporal. Se celebrarà durant cinc jornades de tarda, repartides en dues setmanes, per així facilitar un aprofitament adequat de tots els seus continguts. S’han reduït les quotes d’inscripció per facilitar la participació, seguirem comptant amb l’excel·lent programa científic i estem treballant també en una proposta de distribució de sessions que permeti la participació i interacció entre els / les assistents, ponents i comunicants, característiques dels nostres congressos .

Estem convençuts que l’intercanvi científic d’idees, projectes i inquietuds compartides seguirà teixint en aquest I Congrés Virtual de la Societat Espanyola d’Epidemiologia (SEE) i de l’Associação Portuguesa d’Epidemiologia (APE).

Més informació a:
https://www.reunionanualsee.org/