Octubre 2020 – Juny 2021
UManresa – Universitat de Vic
 

 

La transformació digital dels serveis de salut i socials està en marxa. A mesura que el digital continuï avançant, les organitzacions han d’adonar-se que la tecnologia no pot liderar tota sola la transformació. La tecnologia no és més que el facilitador.

El veritable impuls serà la innovació: la innovació gestionada i impulsada per lideratges interns que tinguin la capacitat de crear una visió i inspirar els seus equips a fer coses de manera diferent per impulsar la millora general de la salut i del benestar.

La competència d’aquests professionals està en funció dels seus coneixements, actituds i habilitats, moltes vegades específics d’aquest àmbit. Per ara no hi ha una especialitat de salut digital reconeguda, ni per als professionals mèdics ni per als d’infermeria, com tampoc per als gestors d’organitzacions de salut i socials, que permeti adquirir aquesta competència.

El Màster en Transformació Digital de les Organitzacions de Salut i Socials dona resposta a aquesta necessitat des d’un vessant totalment professionalitzador i a partir d’una metodologia eminentment pràctica i aplicada.

Adreçat a: Graduats o llicenciats en Medicina, graduats o diplomats en Infermeria i gerents d’hospitals que estiguin interessats en la transformació digital dels serveis de salut i socials.  

 

Per obtenir més informació del màster poden accedir a: https://www.umanresa.cat/ca/master-transformacio-digital-organitzacions-salut-i-socials  

Descarrega el programa  

Preinscripció online