Curs 2020/2021
Universitat de València
 

 

OBJECTIUS DEL CURS

Mitjançant el Màster Propi en Medicina Forense es busca que, aquells professionals que treballen o estiguen interessats a fer-ho en aquest àmbit, compten amb una formació completa que abaste la part científica amb l’aplicació pràctica. A més, permet integrar a diferents professionals interessats, des d’aquells que treballen en tribunals de justícia, assessoria a companyies d’assegurances privades en valoració del mal corporal, assessoria a despatxos d’advocats en assumptes mèdic forenses, exercici de la perícia privada davant els òrgans de mediació, així com mèdics forenses i altres professionals.

El Màster Propi en Medicina Forense abordarà des de les qüestions generals, passant per la *tanatologia i la patologia forenses, així com sexologia, toxicologia i psiquiatria forenses. Altres temes a cobrir són l’avaluació del mal, l’antropologia forense i *criminalística, a més de la realització d’un treball final de curs.

Avantatges de cursar el Màster Propi en Medicina Forense:

  1. És compatible amb la vida laboral gràcies a la seua modalitat online, que fa possible la flexibilitat d’horaris.
  2. Permet que professors i alumnes de diferents latituds enriquisquen encara més aquesta especialitat, gràcies a compartir experiències, donant un valor afegit als participants de l’aula virtual.
  3. Ofereix materials i recursos adequats a l’aula virtual, des de materials multimèdia, vídeos, arxius Powerpoint i PDF, àudios, diapositives, bibliografia, enllaços, etc., així com fòrums de debat, participació, col·laboració, treball en equip i de resolució de dubtes, a més d’un sistema de videoconferència i tutoria personal.

 

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 63.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 

Requisits d’accés: Llicenciats/Graduats en Medicina, Odontologia, Infermeria, Biologia, Antropologia,Dret i Criminologia amb activitat pericial davant els Jutgats i tribunals, o que pretenguin iniciar-se en ella.

Modalitat: On-line 

 
DIRECCIÓ

Organitzador: Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l’Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal

Direcció: Fernando Verdú Pascual. Catedrático de Universidad. Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l’Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València.
Hugo Rodríguez Almada. Director del Departamento de Medicina Legal y Ciencias Forense. Universidad de la República. Uruguay.

 
MÉS INFORMACIÓ

Per obtenir més informació del màster poden accedir a: https://postgrado.adeituv.es/ca-valencia/cursos/area_de_salud-7/medicina-forense/home.htm