15 de gener de 2021 a les 16,30h
Online

 

Des de la Fundació per a la Formació de l’OMC (FFOMC) ens plau convidar-vos el proper 15 de gener a les 16:30 hores al Seminari “Vacunación para COVID-19: un reto de eficacia, efectividad y equidad para la sociedad española”, que comptarà amb ponents coneguts per la seva implicació en projectes de vacunes, en el camp de l’epidemiologia, la salut pública i l’estratificació poblacional per perfil de risc.

 

Introducció a l’esdeveniment

El paper de l’OMC en l’àmbit de la vacunació per frenar la pandèmia de l’COVID-19 és doble:

  • D’una banda, ha de col·laborar amb les societats científiques en la difusió als professionals sanitaris d’informació veraç, contrastada i a temps real sobre les vacunes aprovades per les agències reguladores. El paper de metge en la prescripció i indicació de la immunització és transcendental i ha de ser facilitada en les millors condicions de qualitat i seguretat. La prescripció ha de ser rigorosa, fiable i personalitzada.
  • De l’altra, ha de contribuir a l’accessibilitat de tots els ciutadans en condicions d’equitat, garantint la suficiència i el compliment de les prioritats assistencials. De la mateixa manera que ha d’aportar els seus coneixements en el disseny de les campanyes poblacionals i facilitar la seva bona fi des de tots els àmbits i nivells assistencials.

No hi ha millor manera de col·laborar en la protecció de la salut de la població que implicar-se en la generació de coneixement i aplicar-lo a les decisions de camp; que recolzar-se en els professionals que estan treballant en laboratoris i en els àmbits comunitari i assistencial per coordinar les seves conclusions i les propostes de consens.

Inici: 16:30 h (durada estimada de 3 h)

Sol·licitada acreditació a SEAFORMEC / UEMS

Dirigit a metges col·legiats

Places limitades

 

Informació amb l’enllaç d’inscripció