28 de maig de 2020, de 20.30 a 22.30 hores
Trobada virtual, a través de la plataforma Zoom
Gratuït

 

Com ens preparem els professionals de la salut i de l’ensenyament per retornar a les relacions amb els nens i adolescents cara a cara?

L’experiència de l’aïllament durant tres mesos els haurà canviat?

Ens haurà canviat a nosaltres?

Les pors dels nens i nois, les nostres pròpies pors i les ansietats per dur a terme la responsabilitat de la protecció en els propers mesos, les ansietats dels nens i nois que haurem de contenir… Us convidem a pensar-ho plegats des de l’espai DANA.

La Dra. Maria Teresa Miró i el Sr. Jordi Sala ens aportaran pensaments des del coneixement del món del nen i l’adolescent  i ens ajudaran a anar-nos fent a la idea de la realitat que ens trobarem en el futur immediat.

Serà molt benvinguda la intervenció dels participants  amb preguntes, també amb idees i pensaments. És un futur que l’haurem d’anar preparant plegats.

 

PONENTS

Dra. Maria Teresa Miró
Psiquiatra del CSMIJ de Gràcia (FETB), Psicoanalista didacta de la SEP-IPA. Professora titular de la UB

Sr. Jordi Sala 
Psicoanalista didacta de la SEP-IPA, ex-membre de la Unitat de Psicoteràpia Psicoanalítica per a Infants i Joves de Fundació Sanitària Sant Pere Claver de Barcelona

 

La sessió es durà a terme a través de la plataforma Zoom  mitjançant una invitació personal i prèvia inscripció. Aquesta invitació en cap cas es podrà compartir.

L’entrada a la sala virtual es farà a les 20h, per tal de garantir que a les 20,30h es pugui començar la sessió. 

ACTE GRATUÏT
Aforament limitat, per ordre d’inscripció
Un cop inscrit, si finalment no hi pots assistir agrairem que ens ho notifiquis per donar pas a la llista d’espera.

 

    Inscripció  

  Més informació