Les Trobades de Salut Pública s’iniciaran el proper 25 de març amb una sessió dedicada a la confiança vacunal i el seu impacte en malalties reemergents, incloent la Covid-19, moderada per Elia Díez, Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB).

Hi participaran Cristina Rius, ASPB, que analitzarà el context europeu i català de les malalties immunoprevenibles reemergents i covid-19. Seguirà Luís Urbiztondo, Agència de Salut Pública de Catalunya, que explicarà l’estat actual de la vacuna i vacunació contra la Covid-19 un any després de l’aparició de la pandèmia, com ha estat la resposta enfront aquest desafiament i la necessitat de que la vacunació arribi a tots per controlar la malaltia. Això comporta analitzar la rellevància de la (des)confiança en les vacunes per a la salut col·lectiva, qüestió que abordarà Carmen Gallego, Parc de Salut Mar, que tancarà amb La reticència vacunal: estat de la qüestió.

Seguirà un debat amb el públic assistent, per aprofundir en els aspectes abordats.

La sessió és oberta a tot el públic interessat i tindrà lloc el dijous 25 de març de 2021 de 14 a 16 hores, en format Webinar (no presencial).

 

Inscripcions i Programa