13 i 16 de maig de 2020
Canal de Youtube Commálaga

 

Posem i en marxa per als dies 13 (dimecres) i 16 (dissabte) de maig un complet programa de webinars la temàtica dels quals girarà al voltant de la COVID-19.

Segueix aquests seminaris web en directe a través del canal de Youtube del Commálaga. Després de cada xerrada podràs fer preguntes als ponents.

El programa del dimecres 13 de maig parlarà dels serveis col·legials que hem posat en marxa i intentarà abordar dubtes que ens esteu preguntant des que va començar la pandèmia per COVID-19 mentre que el del dissabte 16 de maig té un enfocament més científic i en el seu elaboració ha intervingut l’àrea de Formació del Col·legi de Metges.

Dimecres 13 de maig

  • 18 a 18.45 hores. Dr. José Antonio Trujillo Ruiz. Representant de Medicina Privada del Commálaga. La sanitat privada en temps de coronavirus. Consells i recomanacions per tornar a passar consulta.
  • 19 a 19.45 hores. Dr. José Miguel Pena Andreu. Director de Departament de Psiquiatria i Salut Pública de la UMA i responsable de el programa PAIMM de l’Commálaga. Com ens va afectar la pandèmia des d’un punt de vista Psiquiàtric?
  • 20 a 20.45 hores. Dr. Carlos Carrasco Pecci. Secretari General del Commálaga. #TuColegio a cop de clic. Eines per a que facis fàcilment les teves gestions col·legials.

Dissabte 16 de maig

  • 9.30 a 10.15 hores. Dra. Maria José Torres Jaén. Cap de Servei d’Al·lergologia de l’Hospital Regional de Màlaga i tresorera de l’Commálaga: Símptomes d’al·lèrgia primaveral i COVID-19. Semblen el mateix però no ho són.
  • 10.30 a 11.30 hores. Javier García Alegria. Cap de Servei de Medicina Interna de l’Hospital Costa del Sol. Ensenyaments de la Covid-19.
  • 12.00 a 13.00 hores. Dr. Sergio Ocaña Jaramillo. Pediatre de l’Hospital Costa del Sol. Evidències en el maneig de la Covid-19 en Pediatria.

Els seminaris web són gratuïts i d’accés lliure per a la col·legiació i per a metges i metgesses de parla hispana.

Apunta’ls ja a la teva agenda. No faltis!