Del 11 al 14 de maig de 2021
Adeje, Tenerife

 

 

El lema del congrés serà “Neurocirugía tricontinental, compartiendo conocimientos y recursos”. En la línia d’internacionalització de la nostra societat hem organitzat una reunió amb una “vocació Atlàntica” tenint en compte la gran diversitat de país i diferents ambients en els quals els neurocirurgians exercitar la seva activitat. D’aquesta manera és el nostre desig reunir professionals dels tres continents, Europa, Àfrica i Amèrica. El principal objectiu serà compartir Coneixements i les diverses formes de resoldre problemes neuroquirúrgics amb molt diferents nivells de recursos disponibles.

El congrés tindrà lloc en el “Magma, Arte y Congresos”, un centre de convencions únic, dissenyat pel prestigiós arquitecte Fernando Menis, i que disposa de molts Espais funcionals connectats i és ideal per a aquest tipus de grans esdeveniments. Está dotat de les últimes novetats tecnològiques i moltes sales per a reunions dels diferents grups de treball i societats participants.

Compartirem al Congrés amb diverses associacions internacionals: la World Federation of Neurosurgycal Societies (WFNS), l’European Association of Neurosurgical Societies (EANS), La Federació Llatinoamericana de Societats neuroquirúrgicas (FLANC), la Continental Association of African Neurosurgical Societies (Caan) i la Mediterranean Association of Neurosurgical Societies. (MANS)

 

  Més informació a:
  https://www.congresoneurocirugia.com