1 d’octubre de 2020
Universidad CEU Cardenal Herrera de Valencia
 

L’Asociación de Derecho Sanitario de la Comunitat Valenciana ha seguit molt d’aprop els esdeveniments dels últims mesos, en què el nostre país ha patit la pandèmia més greu que recordem. Després d’un període de recopilació d’informació, ardu treball i reflexió, i tenint en compte que la nostra associació té com a objectiu principal oferir formació permanent als professionals sanitaris en matèria jurídica, creiem que és moment d’analitzar les conseqüències i derivades jurídico-sanitàries de la crisi del COVID-19.

Per tot això, hem preparat per al dijous 1 d’octubre de 2020, al Paranimf de la Universidad CEU Cardenal Herrera de València, una Jornada Monogràfica sobre el Covid 19: Conseqüències jurídico-sanitàries de la crisi del Covid 19. Hi ha la possibilitat de fer-ho online.

En la referida Jornada participaran als 3 presidents dels Col·legis de Metges de València, Alacant i Castelló, al marge d’altres professions sanitàries, i assistiran diversos presidents de Col·legis de Metges d’Espanya.  

 

Enllaç del web elaborat per a aquesta Jornada, on trobareu totes les dades relacionades amb la mateixa: www.jornadacovid.adscv.com