El voluntariat de la Fundación Dentistas Sobre Ruedas desenvolupa al Senegal des de fa més de 15 anys de forma anual diversos torns de voluntariat que consisteixen en estades de 15 dies per a professionals dels següents àmbits:
– Odontologia
– Pròtesi dental
– Medicina
– Infermeria
– Òptica
– Higiene dental i auxiliar de clínica dental
– Educació
– Electromedicina (Mecànica-Fontaneria-Electricitat)
– Fotografia i vídeo (audiovisual)

A cada torn, s’ofereixen entre 1 i 3 places per cada perfil i, durant el 2022, hem comptat amb la participació de més de 80 persones voluntàries procedents de tota la geografia espanyola.

Gràcies al voluntariat, cada any podem atendre milers de pacients que poden veure com millora la seva qualitat de vida en un entorn on accedir a serveis sanitaris, odontològics, òptics o dentals és molt complicat, per qüestions geogràfiques i per falta de recursos econòmics.

Per unir-vos a aquest projecte el 2023, cal accedir a l’àrea de voluntariat de la web de Dentistas Sobre Ruedas, completar les vostres dades personals i sol·licitar plaça a les dates de preferència de l’interessat/da.
Aquí et deixem l’enllaç d’inscripció de voluntariat: https: //www.dentistassobreruedas.es/hazte-voluntario-dsr/

En aquest enllaç es troba la informació general de les condicions i requisits per als voluntariats al Senegal de Dentistes Sobre Rodes: https://www.dentistassobreruedas.es/proyecto-adama-dsr/info-cooperantes

També et deixem un breu vídeo sobre els projectes desenvolupats per l’ONG: VIDEO PROJECTES DSR