Promoció 15% de descompte a la Joieria Rovira Joiers en agraïment i solidaritat amb els professionals en la seva lluita contra la COVID19

El treball dels metges i metgesses durant aquesta pandèmia ha estat lloable i, des de la Joieria Rovira Joiers, volem agrair el seu esforç amb aquesta promoció.

Per aquest motiu, la prestigiosa Joieria Rovira Joiers ha arribat a un acord amb el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona a través del qual, tots els col·legiats podreu gaudir d’un 15% de DESCOMPTE en totes les teves compres a la nostra botiga online www.rovirajoiers.com amb el codi de descompte COM15.

Si no trobes a la web allò que estàs buscant o prefereixes fer-ho de manera directa amb nosaltres, ens pots contactar al telèfon  644 276 334 o bé per correu electrònic  online@rovirajoiers.com. T’ajudarem i t’assessorarem! 

Pel transport   no et preocupis: t’ho portem a casa o a l’adreça on ho vulguis fer arribar  .

Si no t’acabes de decidir…també tens l’opció de comprar un VAL REGAL per l’import que desitgis. Te’l farem arribar digitalment, personalitzat amb el nom de la persona a qui va adreçat i amb el missatge que li vulguis fer arribar. La compra també la pots realitzar a la nostra botiga online www.rovirajoiers.com o contactant amb nosaltres directament.

Si ja tens pensat el que vols regalar pots trucar-nos o enviar-nos un WhatsApp directament al  644 276 334

Regalar en confinament també es possible!