La Fundació per a la Formació de l’Organització Mèdica Col·legial, en associació amb Spandoc, posa en marxa cada any una nova edició del Curs de Medicina en anglès Spanish Doctors, dirigit a tots els professionals sanitaris que vulguin millorar la seva capacitat de comunicació en anglès en el seu àmbit professional.

En els següents enllaços trobareu: més informació, mostres i comentaris d’alumnes.

La inscripció al Volum 1 a través del “Col·legi Oficial de Metges de Tarragona” es beneficia d’un preu reduït de 260 € (tarifa ordinària de 360 € / col·legiats 300 €).

Per accedir a la butlleta d’inscripció a preu reduït, feu clic aquíHaurà escriure “COMT” a la casella “entitat col·laboradora”. Ompliu i envieu el formulari i seguiu les instruccions que apareixen en pantalla.

Volum 1 està acreditat amb 45 ECMEC s (European CME Credits) a distància per trimestre, com Activitat de Desenvolupament Professional Continu i 45 hores lectives. Equivalents a 6,9 crèdits de l’SNS per trimestre.

El curs comença cada any a l’octubre, encara que la seva flexibilitat permet incorporar-se en qualsevol moment (com més aviat millor), de manera que la inscripció està oberta fins al 30 d’abril de l’any següent.