25% de descompte sobre el preu de les habitacions

Vàlid de juliol a novembre 2020

 

Al cor dels Pirineus, a Soldeu, Andorra, trobarà un nou conceptes de l’hotel 5 estrelles que NEIX a 1.850 metres d’altitud en plena natura i en un enclavament privilegiat per a la pràctica dels esports de muntanya.

El luxe i la qualitat s’aprecien en sobre habitacions, amplis salons de lectura i de repòs amb excel·lents vistes, on, gràcies a un disseny imaginatiu i elegant, així com l’ús de materials nobles, es respira una atmosfera acollidora. Vostè Comptarà amb el privilegi d’accedir a Sport Wellness Mountain Spa, l’exclusiu centre de benestar del complex, de 5 plantes i 5.000 m2, en el qual gaudir dels millors tractaments de salut i bellesa. Restauració a càrrec de xef Francis Paniego, amb 2 estrelles Michelin.

Facilitats: Spa de 5.000 m2 (per a majors de 13 anys), activitats diàries, piscina exterior, miniclub per a nens de 4 a 12 anys, Golf Soldeu amb 9 forats. 

Com reservar:

A la pàgina web www.hotelhermitage.sporthotels.cat en el Procés de reserva anotar el Codi Promocional COLMETTGNESTIU20 (vàlid de juliol a novembre 2020).