A Salou, a la millor zona, propera a centres mèdics de salut i altres serveis d’interès. Salou és una població que es troba a 10 km de Reus, que té aeroport i compta amb continus vols xàrter que durant l’estiu enllacen la Costa Daurada amb el Regne Unit, Holanda i Alemanya en una hora. Actualment treballa a ple rendiment i amb un gran prestigi a la zona. Té una selectiva clientela nacional i internacional. Disposem d’intèrpret de diferents idiomes. Situat al carrer més comercial de Salou (Tarragona). A 5 minuts de Port Aventura i BCN World.

Centre mèdic autoritzat per Sanitat com a centre mèdic, estètic i de cirurgia de consultori.

Instal·lacions: Àmplia recepció i exposició de productes, dues sales d’espera (opció sala diàfana de 60m2 polivalent, 3 despatxos mèdics, sala de cirurgia ambulatòria, tres cabines, una d’elles dutxa, lavabo minusvàlids, aire condicionat, fil musical.

Activitat: Medicina estètica / Cirurgia plàstica i estètica / Làser / Dietètica i nutrició / Antiaging / Homeopatia / Fisioteràpia / Vascular / Anàlisis Clíniques / Psicologia i neurofeedback / Homeopatia / Dermocosmètica / Venda de productes.

Equip humà:

  • Personal contractat: una recepcionista (a temps complet), una esteticista (a temps parcial), esteticista russa (a temps parcial).
  • Autònoms: Dos metges estètics, un cirurgià plàstic, un cirurgià vascular, infermera DUI, fisioterapeuta, esteticista, dietista, psicòloga.

Aparatologia: Ones de xoc Novasonic, Radiofreqüència, Liposuctor, bomba d’infiltració, Pistola de Mesoteràpia, equipament d’estètica, etc.

Marca registrada, web, Facebook, Twitter, etc.

Campanyes publicitàries periòdiques en premsa, ràdio i altres mitjans locals.

Interessats contactar amb Maria José Ramírez:
+34 934 125 043
m.ramirez@qires.com