14 de novembre de 2019
Sala d’actes de l’Hospital Germans Trias i Pujol
Badalona

 

Com cada any en aquesta època us volem convidar a assistir al VI CORE Seminar que organitzem des de la Comunitat de Recerca Estratègica en Salut Mental de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Aquesta sisena edició del CORE Seminar, com ja hem anat avançant, es co-organitza i celebra a l’Hospital Trias i Pujol, i versa sobre la recerca en l’àmbit de l‘Estrès i la Depressió.   

Us adjuntem el programa del Seminar i us agrairem que fessis el possible per assistir-hi, enriquir l’intercanvi de coneixement i fer-ne difusió entre els vostres contactes, en espacial a professionals, estudiants d’últims cursos o postgrau i/o investigadors. (Es una activitat oberta a tothom, gratuita, però on cal estar inscrit/a) 

Es una jornada on es presenta la recerca que portem a terme relativa a eixos temàtics, i que tot i que tenim dues taules on s’exposen alguns resultats, el què més ens interessa és poder compartir espais de debat i reflexió conjunta. Aprofitar aquests seminaris, que trenquen amb les disciplines i procuren aglutinar disciplines i recerques variades, ha de ser el motor i punt de trobada per fer front a problemàtiques de Salut Mental que ens permetin un abordatge ampli.  

En aquesta edició, enguany, el comitè científic ha volgut introduir dues novetats, per una part, obrirà la jornada una veu en primera persona, i en segon lloc podrem comptar amb una ponència central impartida per Begoña Roman, professora de filosofia de la Universitat de Barcelona que de ben segur no ens deixarà indiferents. 

 

  Us adjuntem el programa i en aquest enllaç web us podeu inscriure i consultar els abstracts de les ponències