Actualització en cirurgia protèsica de maluc

Dia: 12/04/2024
Hora: 8 a 14:30
Curs presencial i online

Els avantatges relatius dels abordatges quirúrgics a l’artroplàstia total de maluc són controvertits, amb publicacions contradictòries que informen sobre la pèrdua de sang intraoperatòria, el dolor postoperatori, el temps de recuperació, la cosmètica de la ferida, durada de l’estada hospitalària i taxa complicacions.

Gran part de la literatura disponible són sèries de casos amb factors de confusió en la selecció i l’educació de pacients, el protocol de rehabilitació i dolor peri operatori.

El desenvolupament dinstrumentació específica, la tecnologia aplicada a la planificació, lús de la navegació quirúrgica i robòtica; juntament amb els grups d’opinió i cursos de formació han de millorar la nostra pràctica clínica i ajudar-nos a obtenir respostes en relació amb la nostra pràctica assistencial. Presentem aquesta jornada amb l’objectiu d’exposar diferents vies d’abordatge per a la implantació de la pròtesi total de maluc i discutir-ne el benefici amb relació a la recuperació precoç del pacient.