Un any més, celebrem la ja tradicional Festa de Nadal del COMT 🎄🎅🏻  i necessitem de la vostra ajuda! Ens agradaria comptar amb els més petits de la casa perquè ens ajudin a fer la postal de felicitació de Nadal de la institució.

La festa la celebrarem el pròxim dijous 14 de desembre, a les 18:00 hores, però ho fem en una ubicació diferent! Enguany ho celebrarem a la reformada delegació del COMT a Reus! (C/D’Antoni de Bofarull 8, 43202. Reus)

Categories:

  • Mini de 5 a 07 anys
  • Infantil de 8 a 10 anys
  • Júnior d’11 a 13 anys

Criteris de selecció:

Seran els propis participants qui escolliran el dibuix guanyador. Com? Mitjançant votació!

S’escollirà un dibuix de cada categoria i després, es deixarà que els participants votin el que més els agradi. La votació es farà mitjançant una urna on dipositaran el seu vot.

No cal que preneu res de casa, el COMT tindrà tot el material necessari a la vostra disposició, això sí, feu els deures abans i penseu quin dibuix voldreu fer, perquè de ben segur trobareu grans artistes!

I com en tota bona festa, no faltarà animació infantil, màgia, globoflèxia i 🎁 regals! Així que, no ho dubtis, inscriu-te amb el teu petit per a gaudir de la Festa de Nadal del COMT!

🗓 Dijous 14 de desembre
🕚 18:00 hores
📍Delegació del COMT a Reus – C/D’Antoni de Bofarull 8, 43202. Reus

Destacada Festa Nadal23