27 al 30 d’octubre de 2019
Centro de Exposiciones y Congresos Lienzo Norte
Av. de Madrid, 102 – Ávila

 

Organitzat en aquesta ocasió per l'”Instituto Mixto de Investigación Escuela Nacional de Sanidad” – UNED (IMIENS) que tindrà lloc al Centro de Congresos Lienzo Norte de Ávila.

Com sabeu, cada dos anys la SEMTSI convoca professionals en l’àrea de la Medicina Tropical i la Salut Internacional per compartir experiències i avenços en investigació, maneig clínic i cooperació. La cita és un marc ideal per establir i reforçar contactes.

D’acord amb el que diu el lema triat: “Retos en Salud Global”, volem que aquest XI Congrés SEMTSI sigui un fòrum de reflexió sobre el nostre paper, com a interessats en Medicina Tropical i Salut Internacional. En aquest sentit, us animem a presentar les vostres aportacions i punts de vista sobre el tema per tal d’enriquir el debat i considerar el major nombre de propostes. Ens trobem davant desafiaments importants l’abordatge requereix col·laboració i un enfocament multidisciplinari que integri el coneixement en salut humana i com aquesta depèn també de la salut animal i la del medi ambient.

 

  Informació sobre el Congrés:
 www.semtsi.org